Bay J'nin sözleri sonrası Kerem Bürsin salonu terk etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' seçilen Kerem Bürsin, önceki gün düzenlenen törenle ödülünü aldı. Bürsin sahneden indikten sonra gecenin sunuculuğunu yapan Bay J'nin sözleri olay oldu.

Bay J'nin sözleri sonrası Kerem Bürsin salonu terk etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ödül töreni bu yılda gerçekleştirildi. Pandemi kuralları dikkate alınarak organize edilen törende Kerem Bürsin, '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü aldı. Bürsin konuşmasında, " İyi akşamlar. Öncelikle beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler, umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. Daha güzel günler bizi bekler. O yüzden hepinize çok teşekkür ederim. İyi akşamlar." ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin sahneden indikten sonra gecenin sunucusu Bay J'nin sözleri ise salondakiler şoke etti. Sunucu, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" deyince yakışıklı oyuncu ödül törenini terk etti.

İşte o anlar:

Bay J'nin çıkışı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. O sözlere Kerem Bürsin'in sevenleri tepki gösterirken ünlü sunucu sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak özür diledi:

“Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı, kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum. ”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: