Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Müzik dünyasının ünlü isimleri, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü sahnede geçirdi. Bugün için özel sahne kostümleri hazırlatan sanatçılar, sevilen şarkılarından oluşan repertuarlarıyla da bayram coşkusunu hayranlarıyla birlikte yaşadı. Kıbrıs, Alaçatı ve Hatay’daki konserler, renkli anlara sahne oldu.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Ebru Yaşar, bayramın ilk günü Kıbrıs'ta sahne aldı. Sanatçı, Amor Gariboviç imzalı bir kıyafet giydi. Ebru Yaşar, son dönemde sanatçıların sahne kıyafetleri ile ilgili yaşanan polemiklere dair soruya ise şu yanıtı verdi: “Şarkı yapmasak mı acaba? Sahne, herkesin aslında nasıl istiyorsa öyle olması gerektiği bir yer. Ben böyle mutluyum, böyle sahnedeyim.”

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Kıbrıs'ta sahne alan bir diğer isim ise Hadise'ydi. Ünlü şarkıcı, sevgilisi Mehmet Dinçerler’le sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmasıyla ilgili çıkan haberleri doğruladı.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Derya Uluğ, “Hatay Expo 2022” etkinlikleri kapsamında ilk kez Hatay’da sahne aldı. Sudietuz tasarımı bir kostüm giyen şarkıcı, 52 şarkı söyledi. Serdar Ortaç albümündeki “Hadi Çal”ı da ilk kez sahnede canlı olarak yorumladı.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Funda Arar, önceki akşam Kıbrıs’ta hayranlarının karşısına çıktı. Songül Sarpbaş imzalı pembe bir elbise giyen Arar, “Her zaman olduğu gibi bu bayramda da çalışıyoruz. Eğlenceli bir akşam geçireceğiz” dedi. Şarkıcı, yaz planını ise şöyle anlattı: “Çok planım var ama hangisini yapabilirim bilmiyorum. Yoğun geçecek.”

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Gülşen, bayramın ilk gününü sahnede geçiren isimler arasındaydı. Şarkıcı, Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Gülşen, GECE için mini bir elbise tercih etti. Şarkıcı, dünden bugüne sevilen parçalarını hayranlarıyla dans ederek söyledi.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Gülben Ergen, önceki akşam Kıbrıs’ta şarkılarını seslendirdi. Gülşah Saraçoğlu imzalı bir kostüm tercih eden Ergen, hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi. Sanatçı, uçağının 9 saat rötar yaptığını ama vaktinde sahnede olduğunu söyledi.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Melek Mosso, bayramın ilk gününü Kıbrıs’ta geçirdi. Şarkıcı, “Uzun zamandır benim için bayramlar sahnede geçiyor” dedi.

Bayram sahnesinde şıklık yarışı

Simge Sağın, bayramın ilk günü Alaçatı'daydı. Şarkıcının, kırmızı kostümü tüm dikkatleri üzerine çekti. Simge, konserden fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. 1.4 milyon takipçisi olan şarkıcının pozlarına on binlerce beğeni geldi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: