Ben Fero'dan eleştirilere yanıt geldi!

Linç edildiğini söyleyen Ben Fero, Twitter'dan paylaştığı mesajla dikkat çekti. Norm Ender'in Mekanın Sahibi şarkısının ardından tartışılmaya başlayan Ben Fero, "Rap yapmaya karar verip gündemi bu denli meşgul ederek yarattığım dikkat dağınıklı sayesinde normal zamanda alıştığından daha az linç edilen tüm hatalı gol yiyen kaleciler, belediyeler ve başkanları, politikacılar, hakemler vb. bana bir yemek borçlu" dedi.

Ben Fero'dan eleştirilere yanıt geldi!

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' isimli şarkısıyla birlikte rap dünyası karışmıştı. Norm Ender'in özellikle Ben Fero'yla ilgili ağır eleştirileri gündeme gelmişti. Şarkının ardından sosyal medyada da Ben Fero'yla ilgili oldukça fazla yorum yapıldı. Son dönemde büyük bir çıkış yakalayan rapçi, Twitter'dan gelen eleştirilere esprili bir dille yanıt verdi. Linç edildiğini düşünen Ben Fero şu tweet'i paylaştı:

Saldırı gelebilir!

Bu arada Şehinşah da Twitter üzerinden Ben Fero'nun Motivasyon isimli şarkısını paylaştı. Bu paylaşımın altına da yorum yapan Ben Fero'nun sözleri dikkat çekti. Ben Fero, Şehinşah'ı "Saldırı gelebilir" diye uyardı. Şehinşah ise "Canın sağ olsun" cevabını verdi.

İşte o yazışma:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: