Benim Adım Melek'te Defne ve Ömer hayallerine doğru ilk adımı atıyorlar…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” otuz dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor.

Benim Adım Melek'te Defne ve Ömer hayallerine doğru ilk adımı atıyorlar…

11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Şirhanlar, Defne’yi istemeye gelmiştir. Şirhanlar ve Karadağlar isteme merasiminde keyifli anlar yaşarken Banu, Mithat ve Seyran’ın farklılıklarını ortaya sermektedir. Onların mutlu giden evliliği nelerle sınanacaktır? Seyran öğrendiği hangi gerçek karşısında şok olur?

Aslı, Funda’nın bilerek onu Karadağlara götürdüğünü söylerken Funda ortada çekinecek bir şey olmadığını düşünmektedir. Kerem’in Melek’in oğlu olması bir sorun teşkil etmemektedir ona göre. Aslı ise eniştesinin tepkisinden korkmaktadır. Emre ve Kerem arasındaki çatışma devam eder. Kerem’in elindeki görüntüler ortaya çıkarsa Emre’yi ne bekleyecektir?

Kenan Vildan’ı çocukluğunun geçtiği yere götürür. Vildan Kenan’a karşı ne düşünmektedir? Ömer’in gitme zamanı gelmektedir. Gitmeden önce Defne’ye bir sürpriz yapar.

Locada işler karışır. Küçük Seyit Ali hastalanıp annesini yanında isterken, Melek düşük bağışıklığıyla ne yapacaktır?

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: