"Benim Dünyam" rüzgarı sınırları aştı!

Geçtiğimiz ay vizyona giren Benim Dünyam filmi, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de şehri geziyor. Başrollerinde Beren Saat ve Uğur Yücel'in yer aldığı filmin afiş tasarımı şehirdeki otobüslerin üzerinde giydirme olarak kullanıldı. Film aynı zamanda Avrupa sinemalarında 115 bin kişi tarafından izlenerek çok izlenen filmlerden biri oldu.

Yapımcığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı ve yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Benim Dünyam filmi, Bakü'de de yoğun ilgi görüyor. Her ay bir filme otobüsleri üzerinde yer veren Azerbaycan, bu kez de Benim Dünyam filmini seçti. Filmin afiş tasarımlarının şehirdeki otobüslerde giydirme olarak kullandı.

Azerbaycan’da film henüz ikinci haftasında 19 bin kişi tarafından izlenerek Azerbaycan’da en çok izlenen film olmayı garantiledi.

Azerbaycanlılar'ın yoğun ilgisi üzerine Benim Dünyam filmi Nahçivan’da da gösterime girerek, Nahçivan’da gösterilen ilk Türk filmi oldu.

Avrupa sinemalarında Benim Dünyam fırtınası Avrupa sinemalarında vizyona girdiği 3. Haftasında Benim Dünyam 115 bin kişi tarafından izlenerek en çok izlenen filmler arasına girdi.

Özellikle sivil toplum örgütlerinin de yoğun ilgisini çeken film, Berlin’de Inter Aktif Engelliler Derneği’nde düzenlenen özel bir gösterimle izlendi.

Berlin Konsolosu’nun eşi Birgit Şen ve Federal Milletvekili Azize Tank’ın da katıldığı gösterimde ayrıca dernek üyeleri de yer aldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: