Bensu Soral-Hakan Baş'ın örnek evliliği sallantıda!

Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, evliliklerinde kriz yaşıyor. Evlerini ayırdıkları iddia edilen çiftten ortak bir açıklama geldi.

Bensu Soral-Hakan Baş'ın örnek evliliği sallantıda!

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir süre önce çiftle ilgili ayrılacakları yönünde haberler basında yer almıştı. Baba olmak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş'ın, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştığı ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncunun "Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" dediği öne sürülmüştü.

Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral'ın uzun süredir eşiyle yan yana görüntülenmemesi ve ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.

Son olarak Bensu Soral'ın, final yapan 'Cam Tavanlar' dizisindeki rol arkadaşı Kubilay Aka ile fotoğrafları gündem oldu. Kireçburnu'nda bir binanın çatı katında çekilen bu fotoğraflarda, Soral'ın başını Aka'nın omzuna yasladığı görülüyordu.

Ortak bir açıklama yapan Bensu Soral-Hakan Baş çifti, son dönemde haklarında çıkan 'boşanma kararı aldılar' dedikodularını destekler nitelikte bir açıklama yaptılar. İki ismin de sosyal medyada yayınladıkları açıklamada, "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadeleri yer aldı.



Bensu Soral-Hakan Baş'ın örnek evliliği sallantıda!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: