Bergüzar Korel hamile mi? Karnını çantayla kamufle edince...

Oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ile menajerleri Ayşe Barım’ın doğum günü partisine katıldı. Parti çıkışında Korel'in karnını gizlemeye çalışması hamilelik söylentilerine sebep oldu.

Bergüzar Korel hamile mi? Karnını çantayla kamufle edince...

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, birlikte rol aldıkları 'Binbir Gece' dizisinde aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, 2006 yılında başlayan dizinin Mayıs 2009'da final yapmasının ardından ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. 10 yıldır güzel bir evlilik sürdüren çift, dün akşam menajerleri Ayşe Barım’ın doğum günü partisine katıldı. Çift, mekan çıkışında "Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik. Çok güzel bir partiydi. Ayşe’yi çok seviyoruz, 2006’dan beri birlikte çalışıyoruz, artık aile gibi olduk" şeklinde konuştu.

Hamile mi?

Öte yandan Korel'in elindeki çantayla karnını kamufle etmeye çalışması dikkatleri çekti. Güzel oyuncunun hayranları, "Bergüzar Korel hamile mi?" diye sormaya başladı. Ayrıca Korel, daha önce ikinci kez anne olmak istediğini dile getirmiş ve, "Anneliği seviyorum. Oğlum Ali’ye bir kardeş güzel olur" demişti.

Bergüzar Korel hamile mi? Karnını çantayla kamufle edince...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: