Berkay'ın havuz partisi!

Berkay'ın havuz partisi!

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Berkay evlilik mutluluğunu dostlarıyla paylaşmak için Bodrum Türkbükü’ nde yer alan Bella Sombra Otel’i kapatmış dillere destan düğün eğlencesi ile yılın düğününe imza atmıştı…

Berkay'ın havuz partisi!

Dün Berkay & Özlem Ada Şahin çifti düğüne katılmak için Bodrum ‘a gelen konuklarına teşekkür için havuz ve barbekü Mangal partisi düzenledi.

Berkay'ın havuz partisi!

Havuz ve barbekü Mangal partisi’ nin müziklerini son günlerin en popüler Dj'i Mahmut Orhan yaparken eğlenceli geçen parti de konuklarıyla tek tek ilgilenen Berkay & Özlem Ada Şahin çifti sosyal medya ‘da “yılın düğünü” olarak en çok konuşulan isimleri oldular.

Berkay'ın havuz partisi!

Berkay & Özlem Ada Şahin çiftini parti de Cansu & Fettah Can, Cenk Öztanık, Ercan Saatci, Ferman Toprak, Hakan Altun, Murat Dalkılıç, Merve Boluğur, Özgür Aras, Polat Yağcı, Seren Serengil, Sinan Akcil, Suadiye, Tuğay Kerimoğlu ve Yonca Evcimik yalnız bırakmadı.

Berkay'ın havuz partisi!

Çift balayını Berkay ‘ın konser takviminin yoğunluğundan dolayı bayram tatilinin hemen arkasından bir hafta Los Angeles’ta yapacaklar…

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: