Berrak Tüzüanataç'ın Can Yaman tepkisi!

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Can Yaman en son verdiği röportajda "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" dedi. Bu sözlere Berrak Tüzünataç tepki gösterdi.

Berrak Tüzüanataç'ın Can Yaman tepkisi!

Can Yaman'ın Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda "Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.” sözleri olay yarattı. Sosyal medyadan Yaman'ın bu bakış açısı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yakışıklı oyuncuya tepki gösterenlerin başında da Berrak Tüzünataç vardı. Tüzünataç, Instagram hesabının hikaye bölümünden yapmış olduğu paylaşımda, ”Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Yani inanılmaz bir açıklama! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he… Vay be… Beğendiğin beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?” sözlerine yer verdi.

Berrak Tüzüanataç'ın Can Yaman tepkisi!

Enis Arıkan da Twitter'dan "Libidosu olmayan tweet atmasın!" diyerek Can Yaman'ı ti'ye aldı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: