Beşiktaşlı yıldızlardan şampiyonluk yemeği!

Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın futbolcuları, Ricardo Quresma, Atiba Hutchinson, Mario Gomez, Dusko Tosic ve Fenerbahçeli Markovic önceki akşam Sunset'te eğlendi.

Beşiktaşlı yıldızlardan şampiyonluk yemeği!

Mekana akşam saatlerinde gelen Beşiktaşlı futbolculardan, en erken çıkan isim Quresma oldu. Kapının önüne kucağında çocuğu ile çıkan yıldız futbolcuya, eşi Dafne Santos ve akrabaları eşlik etti. Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan çocuğu, babasının kucağından inerek annesine geçti. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Portekizli futbolcu, yanına gelen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fenerli Markovic Beşiktaş'ın şampiyonluk yemeğine katıldı!

Beşiktaş'ta ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Dusko Tosic, mekana Fenerbahçe'li Markovic ve arkadaşları ile geldi. Alman plakalı Bentley ile mekana gelen başarılı futbolcu, gazetecilerin ricası üzerine poz verdi. Bitime iki hafta kala şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçeli futbolcu Markovic'in, kutlama yapan Beşiktaş'lı futbolculara eşlik etmesinin taraftarlarından nasıl bir tepki alacağı merak konusu oldu. Öte yandan kutlama yemeğine İnter'in Hırvat futbolcusu Ivan Perisic de katılırken, flaşların patlaması ile şaşkınlığı gizleyemedi.

Süper Mario'nun keyfi yerinde!

Mekandan en son ayrılan isim ise, şampiyonluğa 26 golle en büyük katkıyı yapan Mario Gomez oldu. Akşam saatlerinde sevgilisi Carina Wanzung ile mekana gelen dünyaca ünlü futbolcu, yemek sonrası kısa süreli eğlenceye daldı. Hızlı adımlar ile mekandan çıkan Gomez, gazetecilerin fotoğraf ricasını kırmayarak poz verdi. Şampiyonluk sevinci ve gol krallığını bir arada yaşayan Süper Mario lakaplı oyuncu, keyifli halleri ile herkesin sempatisini kazandı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: