Bestemsu Özdemir: Bakir bir koyda yakalandım…

Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen Bestemsu Özdemir bir kaç hafta önce çekilen bikinili görüntüleri için, “Ben, beni kimse yakalayamaz diye iddia etmiştim ama gazeteci arkadaşlar beni bakir, bir koyda yakaladı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bestemsu Özdemir: Bakir bir koyda yakalandım…

Bir yıldır avukat sevgilisi Nail Gönenli ile büyük aşk yaşayan Bestemsu Özdemir, önceki gün Akmerkez'deydi. Arkadaşları ile yemek yiyen oyuncu çıkışta magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti.

Bestemsu Özdemir: Bakir bir koyda yakalandım…

Bestemsu Özdemir bir kaç hafta önce Bodrum'da denize girerken görüntülenmişti. Bu durumun kendisine hatırlatılması üzerine güzel isim, “Ben, beni kimse yakalayamaz diye iddia etmiştim ama gazeteci arkadaşlar beni bakir, bir koyda yakaladı. Onları tebrik ediyorum. Bir daha büyük konuşmam. Ben oraya tatil için değil bir derginin lansmanı için gitmiştim, yirmi kadın oradaydık." diye konuştu.

Bestemsu Özdemir: Bakir bir koyda yakalandım…

Güzel oyuncu aşk hayatıyla ilgili yöneltilen sorulara ise; “Birçok kişi ilişkimin bittiğini yazdı ama öyle bir şey yok. İlişkim gayet güzel gidiyor. Kız kıza, bir yere gidince insanlar hemen ‘sevgilisinden ayrıldı’ diye yakıştırmalar yapıyor bu doğru bir şey değil. Sevgilimle önümüzdeki günler kısa da olsa bir tatil yapacağız. Ondan sonra da işlerime bakacağım” cevabını verdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: