Beyaz Show bitiyor mu?

Beyaz Show'un 20 yıllık ekran geleneğinin aksine bant yayın yapması ve haftaya olmayacağının açıklanması akıllara 'Beyaz Show bitiyor mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Beyaz Show bitiyor mu?

Beyaz Show'a telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli bir kadının Diyarbakır'da öğretmen olduğunu iddia ederek "terör propagandası" yapması sonrası Beyazıt Öztürk sıkıntılı günler geçirmişti. 3 haftadır programa canlı telefon bağlantısı almayan Beyaz Show'da dün gece bir ilk yaşandı. Özel programlar harici 20 yıldır canlı yayın yapan Beyaz Show dün gece ilk kez banttan yayınlandı.

Beyaz Show bitiyor mu?


RTÜK, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik’in ‘terörü övdüğü’ iddiasıyla yaklaşık 850 bin TL para cezası vermişti. Bu olaydan sonra ise yine programın canlı yayında ise bir grup stüdyoda pankart açıp sloganlar atmış ve yayın yarıda kesilmişti. Üstüste yaşanan bu olaylardan sonra Beyaz Show dün gece bant yayın yaptı. Bant yayını programın konukları Mustafa Ceceli, Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve Derya Şensoy oldu.



Beyaz Show bitiyor mu?


Bu hafta banttan yayınlanan Beyaz Show, önümüzdeki hafta ise ekrana gelmeyecek. Kanal D’den yapılan açıklamaya göre ise program yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Programın yeni bölümüne ise Ata Demirer konuk olacak.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: