Beyazıt Öztürk neden evlenemediğini açıkladı

Hayranları tarafından ne zaman evleneceği merak konusu olan Beyazıt Öztürk neden evlenemediğini açıkladı.

Beyazıt Öztürk neden evlenemediğini açıkladı

Çıktığı Avrupa turnesiyle Beyaz Show'u Avrupalı izleyicinin ayağına taşıyan ünlü şovmen ve sunucu Beyazıt Öztürk, Düsseldorf kentinde sanat camiasının ünlü isimleriyle birlikte, salonu dolduran yaklaşık 3 bin beş 500 davetliyiyle buluştu.

Beyazıt Öztürk neden evlenemediğini açıkladı


Düsseldorf'un tanınmış salonlarından Mitsubishi Electric Halle'de gerçekleştirilen Beyaz Show'a sanat camiasının ünlü isimlerinden Demet Akalın, Hakan Altun, Ayla Çelik, Asla Vazgeçmem dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sayışman, Ben Bilmem Eşim Bilir adlı televizyon yarışma programına Dortmund'dan katılan ve ödül kazanan Esra-Sabit Şimsek çifti ve Almanya 2.Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Kaan Ayhan konuk olarak katıldı.



"Dedim bu düğüne gideyim artık"

Programda konu Beyaz-Ayla Çelik aşkı iddialarına gelince Öztürk şöyle konuştu: “Ben evleneceğimi gazetelerden öğrendim, dedim bu düğüne gideyim artık."

"Her güne evlenecekmişim gibi başlıyorum"

Salondan “Evlenmeyecek misin?” sorusu sorulduğunda ise Öztürk şöyle cevapladı: “Her güne evlenecekmişim gibi başlıyorum, ama olmuyor."

"Bu işi yapanla zor"

"Annem zaten önce benim için birisini çok beğeniyor, sonra çok geçmeden dönüyor. Beğendiği kız, işi gereği yanından ayrıldın mı, ne iş yapıyor diye soruyor, bende anlatınca bu işi yapanla zor deyip vazgeçiyor. Böylece bende evlenemiyorum“

"Televizyon yayınımıza döneceğiz"

Program sırasında Beyaz, “Beyaz Show artık televizyondan yayınlanmayacak diye söylentiler var, bunlar asla doğru değil. Beyaz Show, sizlerin desteği ile yirmi yılını geride bıraktı, sizin bu desteğiniz olduğu sürece kesintiye uğramayacak. Turnenin tamamlanmasının ardından, yeniden televizyon yayınımıza döneceğiz” dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: