Beyonce'nin sırrı!

Beyonce'nin sırrı!

TV8'de yayınlanan Survivor 2017 yarışmasında Kıbsrıs'taki büyük finale direkt yarı finalist olarak katılan isimler belli oldu.



Dün akşam oynanan ilk oyunu Serhat Akın kazanarak ilk finalist olmayı başardı. İkinci oyunu ise Ogeday Girişken kazandı ve ikinci finalist oldu.

Diğer yarışmacılar Adem Kılıççı ve Sema Apak, Kıbrıs'taki ilk günde SMS oylamasına kaldı ve Kıbrıs'ta eleme GECEsinde yapılan SMS oylamasında Adem Kılıççı en fazla oyu alarak yarı finale yükseldi. Böylece Sema Apak survivor'a veda eden
isim oldu.

Survivor 2017 şampiyonu ve birincisi, 22 Haziran'daki Survivor finalinde belli olacak.

Survivor adasına son veda eden isim Ünlüler takımından İlhan Mansız olmuştu.



SEMA APAK KİMDİR?
Sema Apak, Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: