"Bi Küçük Eylül Meselesi" nasıl rekor kırdı?

Nil Karaibrahimgil’in filme özel olarak bestelediği “Kanatlarım Var Ruhumda” adlı şarkı 2 günde 1 milyon kişiye ulaşarak dinlenme rekorları kırdı.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı 14 Şubat Sevgililer Günü vizyona giren “Bi Küçük Eylül Meselesi”nin “Kanatlarım Var Ruhumda” adlı şarkısı youtube, Facebook, filmin kendi web sitesi ve diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden 1 milyon kez dinlenerek rekor sayıya ulaştı. Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil’e, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait olan şarkı geçtiğimiz haftasonu itunes’ta da en çok indirilen şarkı oldu.

“Hayat ıskaladığımız mucizelerle doludur” cümlesiyle akıllarda yer edinen ve Bozcaada’da geçen farklı bir aşk hikayesini anlatan Bi Küçük Eylül Meselesi’nin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in performansları seyirciden tam not aldı. Gala gösterimine yoğun katılım gösteren ünlüler ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan film, haftasonu boyunca sinema salonlarını dolduran izleyicilerin de beğenisini kazandı. İşte filmi seyredenlerin yorumları:

Emre Karayel : “Seyrettiğim en iyi Türk filmlerinden biriydi”

Rıza Kocaoğlu: “Kerem Deren ilk yönetmenliğinde hem senaryosu hem rejisiyle çok şaşırtıcı bir iş yapmış. Sadece bir aşk filmi diyemeyiz, Ezel’i seven, Kerem’i seven herkesin yeniden çok etkileneceği bir film yapmış.”

Bergüzar Korel: “Çok tatlı bir film, çok doğal. Farah’a bayıldım. Bence bir çok kadın oyuncuyu yerinden edecek bir güzelliğe ve yeteneğe sahip. İzlerken çok zevk aldım, Engin’i de öyle. Çok romantik, duygusal, çok naif bir yere dokundu bende. Eminim seyirci de çok sevecek.”

Aslı Enver: İnanılmaz güzel bir filmdi. Gerçekten çok dokunaklı, çok gerçek”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: