'Bi Küçük Eylül Meselesi"nden Nil Karaibrahimgil sürprizi!

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Müzik dünyasının en üretken isimlerinden Nil Karaibrahimgil, 14 Şubat’ta vizyona girecek “bi küçük Eylül meselesi” filmine özel şarkı yaptı. “Kanatlarım Var Ruhumda” adını taşıyan şarkı, en az film kadar kendinden söz ettirecek.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı, senaristliğini ve yönetmenliğini Kerem Deren’in üstlendiği “bi küçük Eylül meselesi” filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen film 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyonda olacak.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarıyla ilgi toplayan “bi küçük Eylül meselesi” filmi hikayesi ve sinema diliyle olduğu kadar, söz ve müziği Nil Karaibrahimgil’e ait olan Kanatlarım Var Ruhumda şarkısı ile de çok konuşulacak.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Yönetmen Kerem Deren’le biraraya geldikten sonra filmin hikayesini ve Eylül karakterini her ayrıntısıyla analiz eden Nil Karaibrahimgil yeni şarkısı için “ Bi küçük Eylül meselesi’ni daha ismini ilk duyduğumda sevdim. Filmdeki kızın şarkısını bulmak için çok uğraştım.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Uzun zamandır bir şarkıyla bu kadar başbaşa kalmamıştım. Sonunda 'Kanatlarım Var Ruhumda' çıktı. Düzenlemesini Mustafa Ceceli’nin yaptığı, akustik gitarlari benim çaldığım, çok naif bir şarkı oldu. Bi küçük Eylül meselesi de şarkısı da doğru zamanda doğru yerlere gidecek ve iyi gelecek, öyle hissediyorum” yorumunda bulunuyor.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Geçtiğimiz günlerde kayıt çalışmaları tamamlanan şarkının filmden görüntülerin de yer alacağı özel video klibi önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Ezber bozan kurgusu ve etkileyici aşk hikayesiyle sinemaseverleri şaşırtmaya hazırlanan “bi küçük Eylül meselesi”, Bozcaada’nın büyüleyici atmosferinde geçen çarpıcı bir aşk hikayesini konu alıyor.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah’in başrollerinde oynadığı, “aşık olmanın değil, aşkı hatırlamanın hikayesini” beyaz perdeye taşıyacak filmde Onur Tuna, Ceren Moray ve çocuk oyuncu Serra Keskin de rol alıyor.

'Bi Küçük Eylül Meselesi

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: