Bilet yoksa iş yok!

New York'a yerleşen manken Didem Soydan'ın İstanbul'dan gelen iş teklifleri için öncelikli şartı bu: THY ile direkt uçuş ve gidiş-dönüş business class bilet. Bu bilet bazen 20 bin TL'ye çıkıyor. Didem Soydan da bir çekim için 20 bin TL alıyor.

Bilet yoksa iş yok!

Manken Didem Soydan geçen yaz New York’a yerleşti. Yalnızca cazip iş teklifleri için İstanbul’a geleceğini söyledi. Bunun için de şartları var.

Kendisiyle çalışmak isteyen firmadan Business Class uçak bileti talep ediyor. Yolculuk bazı dönemlerde gidiş-dönüş 20 bin liraya çıkıyor. Didem Soydan fiyatı pahalı bulan markalara “İsterseniz çekimi Amerika’da yapalım” diyor. Bikinili paylaşımlarıyla sosyal medya hesabını takip eden erkek hayranlarını şaşırtmayı başaran Didem Soydan yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çekiyor. Didem Soydan ve fotoğrafçı Erdi Doğan, 7 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı. Aşklarını sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla sık sık gözler önüne seren çift geçen ay yollarını ayırdı.

ARDA TURAN İLE ADI ANILMIŞTI
Didem Soydan daha önce Can Bonomo ile birliktelik yaşamıştı. Mankenin adı bir dönem de Arda Turan ile aşk dedikodularına karışmıştı.

''SAPIK ÇOK''
Sosyal medya hesabını yorumlara kapatan Didem Soydan, ''Çok yorum yapıyorlardı. Açıkçası sapık da çok. O yüzden en iyisi böyle'' demişti.



Kaynak: Pazar Postası

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: