"Bir Dileğim Var" grubuna ünlülerden büyük destek!

İlk olarak Facebook'ta bir grup olarak açılan "Bir Dileğim Var" topluluğu çığ gibi büyümeye devam ediyor. Lösemili çocukların ziyaretlerine giderek dileklerini gerçekleştirmek için canla başla çalışan grup, bu kez de müthiş bir konsere imza attı.

Grup kurucusu Alper Türedi, birçok şarkıcının sahne aldığı gecenin hem organize etti, hemde sunuculuğunu yaptı. Konukların güldüğü, duygulandığı ve neşelendiği gecede, sahneye çıkan şarkıcılara plaketler takdim edildi. Derneğin en önemli özelliklerini açıklayan Alper Türedi, "En belirgin özelliğimiz para yardımı almıyoruz, istenen dilekleri geçekleştiriyoruz" dedi. Misyonlarından bahseden Türedi, "İhtiyaç sahibi ve paylaşmak isteyen insanlar arasında köprü olduklarını" açıklamasını yaptı.

İlk dileği duyduktan sonra gerçekleştirem diye korktum!

Hastaneleri gezen Alper Türedi, ilk gittikleri hastanede tedavi gören Baran Aktağ'ı ile sahneye çıkarak anısını paylaştı. Aktağ'ın yemek yemediğinden bahseden Türedi, "Yemek yeme sözünü verirsen seni sahneye çıkartacağım dedim. Şimdi sözümü tutuyorum" diyerek Aktağ'ı takdim etti. İlk tanışma anılarından bahseden Türedi, "Baran ilk gittiğimiz meleğimizdi, Okmeydanı'nda tedavi görüyor. Yanına gittik ve bir dilek tut dedik. Samsung S3 istiyorum dedi. Tabi bizim gittiğimiz ilk hastane ben yanından çıktım ve eyvah dedim. İlk hasta benden bunu isterse, ben bunların altından nasıl kalkarım. Medcezir dizisini yapımcısı ile konuştum ve karşılayacağını söyledi. Sonra telefon geldi, S3 bulamamışlar ve S4 almışlar. Baran'ın yanına gittik, ben dileği tam gerçekleştiremedim diye üzülürken orada öğrendim. Baran S4 istiyormuş ama pahalıdır diye S3 demiş" diyerek anısını paylaştı.

Ünlü isimler destek verdi!


Düzenlenen gece, "Çocuk kalbim seni söyler korosu" ile başladı. Miniklerin söylediği şarkıların ardından sahneye çıkan Zara, şarkılarını seslendirdikten sonra Metin Özülkü, Volkan Konak, Toygar Işıklı, Atalay Demirci, halk oyunları dans topluluğu, Boğaziçi A Cabella, Rober Hatemo, Hande Yener, ve son olarak Emre Altuğ sahne aldı.

Kutsi kaza geçirince katılmadı!

Projeye ilk dahil olan isimlerden olan Engin Akyürek, yurt dışında olduğu için geceye katılamadı. Video yolu ile mesaj yollayan Akyürek, projenin destekçisi olduğunu söyledi. Geceye katılamayan diğer bir isim de Kutsi oldu. Sahne alacağı geceye geçirdiği bir kaza yüzünden katılamayan Kutsi'nin, sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi geldi. Evinde geçirdiği kaza sonucu kafasını sehpaya vurduğu öğrenilen Kutsi'nin alnına dikiş atıldığı öğrenildi.

Asıl kahraman Alper!

Bu anlamlı geceye destek için katılan Hakan Vanlı, Levent Ülgen, Nergiz Öztürk- Cemal Toktaş, Elif İnci ve Bergüzar Koral, sahne alan sanatçılara plaket verdi. Sahne öncesi kameralar karşına gecen Bergüzar Korel, "Alper'i Karadayı setinden tanıyorum, bu işe tek başına başladı. Asıl melek Alper, o çocuklarının kahramanı, beni henüz dileyen olmadı ve istedikleri anda hemen gideceğim" açıklamasını yaptı. Yeni albümünün müzik marketlerinde yerini almasının ardından geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu dile getiren Korel, eşi Halit Ergenç ile birlikte aynı dizide rol alacakları haberlerine de yanıt vermek istemedi.

Zara göz yaşlarına hakim olamadı!


Sahneden indikten sonra kulisinde gazeteciler ile sohbet eden Zara, duygu dolu anlar yaşadı. Çocuklar ile ilgili konuşurken göz yaşlarına hakim olmayan Zara, "Bizde bu projelere destek vermekten dolayı çok mutluyuz" dedi. Tarkan'ın son albümü "Ahde Vefa" ile ilgili düşüncelerini belirten Zara, "Müthiş bir albüm olmuş, benimde tek hayalim Andrea Bocelli ile düet yapmak" dedi.

Çalışmaktan başka birşey yapmıyorum!


Pop müziğinin kraliçesi Hande Yener, gecede sahne alarak organizasyona destek veren isimlerden oldu. Sahneye çıkmadan önce kameralar karşına geçen Yener, "Çalışıyoruz başka bir şey yapmıyoruz. Böyle organizasyonlar hepimiz için çok öenmli" dedi.

Elimden geleni yapıyorum!

Konuklar arasında yerini alarak geceye destek veren Levent Ülgen, "Dernek için elimden ne geliyorsa yapıyorum, inşallah daha da büyüyecek" dedi. Bitlis'te çocuklar için kayak okulu açtığını belirten Ülgen, "Dernek okula destek oluyor" dedi. "Kiralık Aşk" dizisinde rol alan oyuncu, "Dizimiz seneye de devam edecek" dedi.

İşte geceden kareler...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: