Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

Sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar, dün gece Gümüşsuyu'nda bir restoranda doğum günü partisi düzenledi. Ünlülerin akın ettiği partiye katılan oyuncu Biran Damla Yılmaz ve müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, ilişkilerini inkar etmelerine rağmen mekana el ele gelmeleri şaşırttı.

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi “İstanbullu Gelin” baba kızı ilk kez aynı projede buluşturdu. Kısa bir süre önce Begüm karakteri ile projeye dahil olan Özge Borak ve babası Selçuk Borak ilk kez aynı dizide bir araya geldi. İstanbullu Gelin için ilk kez birlikte kamera karşısına baba kız aynı hastanede çalışan meslektaş iki doktoru canlandırıyor. Selçuk Borak Esma’nın(İpek Bilgin) güvenilir aile doktoru İbrahim’i canlandırırken kızı Özge Borak ise başarılı Jinekoloğu Begüm’e hayat veriyor. Babası ile aynı projede olmaktan büyük mutluluk duyan güzel oyuncu konu ile ilgili şunları söyledi:

“Bugüne kadar babamla sinemada ve özellikle tiyatroda çeşitli projelerde beraber çalıştık. Ama ilk defa bir dizide birlikte rol alıyoruz. Babamla beraber çalışmaktan gurur duyuyorum. Özel hayatımızın dışında, çalışırken de çok uyumlu bir ikiliyiz. Dizide henüz karşılıklı oynamadık. O da bir gün olur umarım.”

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: