"Biz hiç sevişmedik ki" demişlerdi ama..

Hande Soral (Ümran), Rojda Demirer (Alev), İlker İnanoğlu (Demir Boran) ve Berk Oktay’ın başrolde oynadığı dizideki sevişme sahnesi olay oldu.

Hande Soral, geçtiğimiz sezon rol aldığı dönem dizisinde de büyük hayal kırıklığı yaşamış, beklenen başarıyı elde edemeyen dizi erken final yapmıştı.

Soral, kararla ilgili olarak "Artık dizilerde cinselliğin fazlaca olması gerekiyor. Dönem dizisi yapıp, güzel bir şey ortaya çıkartalım derken seyircinin hiç istemediği bir şey yaptık. Çünkü hiç izlenmedi." açıklamasını yapmıştı.

Bu durum sosyal medyada, "İlk bölüm izlenmeyince oyuncular öpüşmeye başladı" şeklinde yorumlandı.

NE DEMİŞLERDİ! Oynadıkları dizi ilk hafta AB’de 40, TOTAL izlenme grubunda ise 30’uncu olmuştu. Bu sonuç üzerine başrol oyuncusu Hande Soral isyan etti! “Dizide Berk ile hiç sevişmedik ki, bizi niye izlesinler? 60 dizi var. Çoğu öpüşme, sevişme sahneleriyle dolu” dedi.

AB’de 40, TOTAL izlenme grubunda ise 30’uncu olmuştu. Bu sonuç üzerine başrol oyuncusu Hande Soral isyan etti! “Dizide Berk ile hiç sevişmedik ki, bizi niye izlesinler? 60 dizi var. Çoğu öpüşme, sevişme sahneleriyle dolu” dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: