Boşanacakları iddia edilen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı bir arada!

4 aylık evli olan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın boşanacağı iddia edilmişti. Çift, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Saray'ında verdiği iftar davetine birlikte katıldı.

Boşanacakları iddia edilen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı bir arada!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 4 ay önce Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin bir süredir aralarının bozuk olduğu magazin kulislerinde konuşuluyordu. Hatta ikilinin evleri ayırdıkları iddia edilmiş, bunun üzerine Akçıl, "Biz bunu kendi aramızda düzgün bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Bir dönem ayrı yaşadığımız doğru ama şu an aynı evdeyiz. Önemli olan iç huzurumuz, bu süreçte ne o üzülsün ne ben üzüleyim" demişti.

Boşanacaklar mı?

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise çiftin sorunları aşamadığı, avukatları aracılığıyla boşanma dilekçelerini mahkemeye verdikleri ve boşanma sürecinin başladığı öğrenildi. Açılan davanın bayram sonrasında sonuçlanacağı ve Akçıl ile Kıratlı'nın önümüzdeki ay boşanacakları iddia edildi.

İftar yemeğine katıldılar

Bu iddialara iki taraftan da bir açıklama gelmezken çift, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe Saray'ında verdiği iftar davetine birlikte katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Akçıl, fotoğrafa "Bir aile gibi..." notunu düştü. Bu paylaşımla kafaları karıştıran şarkıcı, evliliğini kurtarabilecek mi merak konusu oldu.

İşte o paylaşım:

Boşanacakları iddia edilen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı bir arada!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: