Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

Vatanım Sensin Hilal ve Leon'u Miray Daner ve Boran Kuzum, Hürriyet Pazar ekine verdikleri röportajla merak edilenleri yanıtladılar.

Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

En son uluslararası ‘E! Entertainment’ sitesi onları bütün dünyada ‘yılın çifti’ ilan etti. Arrow dizisinin oyuncularını geçmeleriyle ilgili olarak Boran Kuzum "‘Vatanım Sensin’in globalleştiğini biliyorduk. Oralardan da örgütlenenler oldu. Türk hayranlar zaten yoğun bir ilgi gösteriyor. Sadece bu oylama değil, bunun dışında da çok ilginç şeyler yapıyorlar." açıklamasında bulundu.

Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

Boran Kuzum'a hayranları Afrika'da su kuyusu açtırmış, Miray Daner için ise Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bir oyun odası yapılmış.

Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

Birbirlerine çok yakıştırılan çifte aşk sorusu sorulunca Boran Kuzum, "Çok yakın arkadaşız" yanıtını verdi.

Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

Psikoloji okumak istediğini belirten Miray Daner, "Bence psikoloji işimde iyi bir alt yapı olacak" dedi.

Bu aşka tüm dünya şahit oldu!

Öpüşme sahneleriyle ilgili olarak 'Bir şey hissetmediniz mi?' diye sorulunca "Oynadığımız duyguların esiri olsak, bir katil canlandırdığımız zaman da insan öldürme dürtüsü duymamız lazım." diyerek bir şey hissetmediklerini belirtti. Kuzum, aşk hayatıyla ilgili "Reddedildiğim anlar da oldu. Bazılarına fiziksel, bazılarına sözlerimle etkileyici geliyor olabilirim. Ama bu tip şeyleri gerçekten konuşamıyorum." dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: