'Bu Tarz Benim"de 'Kostüm Partisi'

'Bu Tarz Benim

İlk sezonu büyük ses getiren, ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim’de, ikinci sezon için elemeler kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde, ‘Kostüm Partisi’ konseptiyle sahneye çıkan yarışmacılar adeta sınırları zorladı. Birbirinden ilginç kostümleri giyen yarışmacılar herkesi kendilerine hayran bıraktı. Bu özel gecenin konuk jürisi ise Metin Arolat olurken, Emine Ün ise yeni şarkısıyla GECEye renk kattı.

'Bu Tarz Benim

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Bu Tarz Benim’in ikinci sezon Ön Eleme Gecesi’nde, ünlü şarkıcı Metin Arolat konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Metin Arolat’a tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler.

'Bu Tarz Benim

“NEFES KESEN KOSTÜMLER” Yarışmacılar bu hafta, “Kostüm Partisi” konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli kostümlerle geçer not almaya çalışan yarışmacılar, adeta sınırları zorladı.

'Bu Tarz Benim

Elemeyi geçerek yarışmaya devam etmeyi başaran yarışmacılar Bu Tarz Benim’in ikinci sezonunda büyük ödül için mücadele etme şansını da yakalayacakları için, en tarz kostümleri giyinerek sahnede yerlerini aldılar.

'Bu Tarz Benim

İKİNCİ ELENEN ‘İLBİGE’ OLDU! Jüri kararıyla seçilen 17 yarışmacıdan biri daha “Bu Tarz Benim” hayaline veda etti. Yarışmaya devam etmeyi başaran 13 yarışmacı, ikinci sezonda 100 Bin liralık büyük ödül için yarışma şansını yakalayacak.

'Bu Tarz Benim

Bu sebeple, en tarz kıyafetlerini giyinen yeni sezon yarışmacıları dün akşam yine jüri karşısındaydı. Giyindiği kıyafetle jüriden en düşük puanı alan ‘İlbige Uzun’ bu hafta yarışmaya veda eden ikinci isim oldu.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: