Burak Hakkı imaj değişikliğinin nedenini açıkladı!

Son görüntüsü ile hayranlarını şaşırtan Burak Hakkı'nın imaj değişikliğinin sırrı ortaya çıktı.

Burak Hakkı imaj değişikliğinin nedenini açıkladı!

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, Eurobasket 2017 çeyrek finalinde karşılaşan Yunanistan ile Rusya'nın maçını Yunan sevgilisi Hara Pappa'yla izlemiş, Hakkı'nın son görüntüsü herkesi şaşırtmıştı. Sakallarının boyunu oldukça uzatan Hakkı'nın yeni imajının nedeni merak konusu oldu.

Geçen sezon TRT 1'in reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibine 87. bölümünde katılan ancak sakalları o dönem bu kadar uzun olmayan Hakkı, şunları söyledi:

"Görüntümün nedeni Diriliş dizisindeki rolüm... Sultan Alaaddin Keykubat'ı oynuyorum. Rolüm bu sezon da devam ediyor. Dolayısıyla o yüzden sakallarımı uzattım. Tiyatro için de değil. Artık dizide Alaaddin Keykubat ölene kadar rolü oynayacağım."

Geçen yıl 6 ay boyunca Yunanistan'da Daire isimli tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkan Hakkı, bu sezon Atina'dan sinema filmi teklifleri aldığını söyledi. Bu nedenle şu günlerde yine Atina'da olduğunu anlatan ünlü oyuncu filmin uluslararası bir çalışma olduğunu söyledi.

Yarın İstanbul'a dönecek olan Hakkı, evlenme teklif ettiği nişanlısı Hara Pappa ile de 2018 yılı içinde nikah masasına oturmayı planlıyor.



Kaynak: medyatava.com

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: