Burçin Terzioğlu: Aşık olunca şuur gidiyor!

Oyuncu Burçin Terzioğlu, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda yeni dizisi ‘Poyraz Karayel’den aşk hayatına birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Burçin Terzioğlu: Aşık olunca şuur gidiyor!

Dört yaşında başladı oyunculuğa. Keşfedilmesi Hülya Avşar’ın kızını oynadığı bir televizyon dizisiyle oldu. 50’ye yakın projede farklı rollerde verdiği sınavı geçti. Oyunculuğu konuşuldu, taa ki bu yıla kadar. Büyük aşkı, eşi Murat Yıldırım’dan boşanınca magazinin de gündemiydi artık. Burçin Terzioğlu ile yeni dizisi ‘Poyraz Karayel’ için buluştuk. İlk kez yaşadığı hayal kırıklıklarını ve aşkı anlattı.

Sizinle ilgili araştırma yaparken fark ettim. Ne sarhoş olmuş, ne sette olay çıkarmış, ne fırtınalı ilişkiler yaşamışsınız... Biraz sıkıcı mısınız?

- Eğer bu saydığın şeyleri yapmadığım için sıkıcı görünüyorsam sıkıcı olmaktan çok memnunum. Benim çok eğlenceli bir dünyam var. Evimde yemekler verdiğim, varlığından dolayı şükrettiğim dostlarım var. Şahane tatiller yapıp, şarkılar söyleyip danslar ettiğim günlerim var. Burçin’in içinde çok esprili, bazen yaramaz, bazen şımarık, bazen olgun ama kendisiyle hep barışık bir kız çocuğu var. Yaşamın kendisi zor olduğu kadar eğlenceli de. Önemli olan içindeki pozitif potansiyeli hayatın içine salmak. O zaman sıkılmak ya da sıkıcı olmak gibi ekstra bir duyguya yer kalmıyor.

Dört yaşından beri setlerdesiniz. O yaşta oyuncu olmayı siz seçemeyeceğinize göre ailesinin ‘proje çocuğu’ muydunuz?

- Ne diyorsun ya, hiç böyle düşünmemiştim. Bak kendimi kötü hissettim! Şaka bir yana ailem bu sektörde çalışıyordu. Değişiklik olsun diye sete götürmüşler. Ardından bir set, bir set daha. O gün bugün setten çıkamıyorum işte. Proje çocuk olarak dünyaya getirilmedim. İyi projelerde yer almaya ve bu sektörde oyunculuğumla var olmaya çalışan bir çocuğum hâlâ.

Şöhreti okulda nasıl yaşadınız? Parmakla gösterirler miydi sizi?

- Evet ama o parmakla gösterilme durumunu hiç sevmezdim. Yıllar içinde durumla barıştım.

50’ye yakın farklı işte rol aldınız. Günümüzde kendini role kaptıran, kılıçla sete girenleri bile görüyoruz. Canlandırdığınız karakterlerden üzerinize yapışan oldu mu?

- Hiç kişilik bölünmesi yaşamadım. Oynadığım her karakterden sonra Burçin’e geri dönen, sosyal hayatıma devam eden biriyim.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: