Burçin Terzioğlu: İlker yanında nefes alabildiğim hayat arkadaşım!

Poyraz Karayel dizisinin güzel oyuncusu Burçin Terzioğlu Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye samimi açıklamalarda bulundu.

Burçin Terzioğlu: İlker yanında nefes alabildiğim hayat arkadaşım!

İşte o röportaj;

O, basına az konuşan ama konuştuğu zaman sözünü sakınmayan ünlülerden... “Hayatı mevsimlere değil, sezonlara bölüyorum. Setlerde evimden daha çok zaman geçiriyorum, tükenmişlik sınırında gezdiğim oluyor” diyor hayatını gözden geçirirken... “Bence bu zamanda insan olmak zor. Yaşıyor olabilmek bir mucize. Sabah evden çıkıp geri dönebilmek bir lütuf” diye anlatıyor içinden geçtiğimiz dönemi... Sonra nelere şükrettiğini, neden gelecekten umutlu olmamız gerektiğini açıklıyor. Burçin Terzioğlu’yla Kanal D’de yayımlanan dizisi ‘Poyraz Karayel’in, çok konuşulan yeni sezonuna başladığı günlerde bir araya geldik, hem hayatındaki gelişmeleri hem de ülkede olan biteni konuştuk.

Dizi yine fırtına gibi başladı. İki yıldır aralıksız setlerdesiniz. Enerjiniz nasıl oluyor da düşmüyor? Hiç tükenmiş hissettiğiniz olmuyor mu?

- Geçen sene günün çoğunluğunu sette geçirdiğim bir haftaydı. İki mekân arası arabada uyumuşum. Gece 01.00’de uyandırdılar ve hazırlığa alacaklarını söylediler. Birden şöyle söylenmeye başladım: “Emeklilik için günüm doldu, yaşımı bekliyorum. Yeter artık, çok yorgunum.” Tabii sonra buna çok güldük. İşin şakası bir yana, gerçekten ara ara hissediyorsun bunu. Geçmişimden bir şey anlatırken şunu fark ediyorum; yıllardan değil de yaptığım işlerden hesaplıyorum zamanı. Hayatımı mevsimlere değil, sezonlara bölüyorum. Yaş aldığımı eski işlerime bakıp anlıyorum. Setlerde evimden daha çok zaman geçiriyorum. Büyürken ders kitaplarından daha çok senaryo okumuş olabilirim. Tükenmişlik sınırlarında geziyorum ama tükenmiyorum, hâlâ takatim var yani (gülüyor).




Kaynak: hurriyet.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: