Burcu Başoğlu tedavi mi görüyor?

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Murat Başoğlu skandalıyla ilgili yeni gelişmeler var. Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığı iddia edilen Burcu Başoğlu'nu arkadaşlarının terk ettiği ve bu yüzden de tedavi gördüğü iddia edildi.

Burcu Başoğlu tedavi mi görüyor?

Amcası Murat Başoğlu ile ilişki yaşadığı iddia edilen Burcu Başoğlu tedavi görüyor.

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, bu yaz Bodrum’da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknede öpüşürken foto muhabirlere yakalanmıştı. Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı da geçen ay boşanma davası açmıştı. Yaşananların ardından Burcu Başoğlu dış dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş. Yemek yemiyor, ilaçlarla ayakta duruyormuş. Geçen hafta bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başlamış.

ARKADAŞLARI GÖRÜŞMEYİ KESTİ
Bu arada size bir gelişmeyi daha aktarayım: 11 Eylül’de boşanan Murat Başoğlu ile Hande Bermek, geçtiğimiz pazar günü Bodrum Gündoğan’daki evlerinden sarmaş dolaş çıkıp sahilde yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Bu fotoğrafın ardından arkadaşları Hande Bermek ile görüşmeyi kesmiş. Hande Bermek ve Murat Başoğlu'nun açılan tazminat davası sebebiyle göstermelik olarak boşandığı iddia edilmişti. Hande Bermek ve Murat Başoğlu'nun açılan tazminat davası sebebiyle göstermelik olarak boşandığı iddia edilmişti.

Murat Başoğlu ise ısrarla teknedeki kadının yeğeni Burcu Başoğlu değil Olga adında yeni tanıştığı yabancı bir kadın olduğunu iddia etmişti.



Kaynak: posta.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: