Burcu Biricik: İlk aşkım travmaydı

“Şeref Meselesi”nin gözü yaşlı Kübra’sı Burcu Biricik, gözyaşlarını sildi, baş döndüren bir genç kadın olarak Seninle’ye poz verdi.

Burcu Biricik: İlk aşkım travmaydı

İşte Seninle Dergisi'nin Burcu Biricik ile yaptığı röportaj...

‘Şeref Meselesi’nin güzel ve genç oyuncusu Burcu Biricik’in hayatı film gibi. Dinlerken duygulandığım, bir yanıyla tebrik ettiğim bir hayat... Hikayeyi bir de kahramanından dinlemelisiniz.

‘Şeref Meselesi’nin güzel ve genç oyuncusu Burcu Biricik’in hayatı film gibi. Dinlerken duygulandığım, bir yanıyla tebrik ettiğim bir hayat... Hikayeyi bir de kahramanından dinlemelisiniz

Gencecik, kıpır kıpır, tertemiz bir kalbi, oyunculuğa dair umutları var. “İyi ki kabul etmişim” diyor ‘Şeref Meselesi’ndeki rolü için. “Daha önce de rol aldığım diziler oldu. İyi ki diye kabul ettiğim ve başladığım işlerin hep benim için hayırlı işler olduğunu bildiğimden kabul etmiştim. Yanılmadım” diyor gülemseyerek. Nereden çıkmış bu oyunculuk? Şöhretin o göz kamaştıran ışıltısı mı çekmiş onu bu dünyaya? Öyle ya, birçok delikanlının, genç kızın düşü alkışlanmak, ünlü olup imrenilerek bakılmak.

RÖPORTAJIN DEVAMI VE FOTOĞRAFLARI İÇİN:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: