Burcu Esmersoy çark etti: "21 yıl değil tabii ki..."

Geçtiğimiz günlerde 21 yıldır beyaz ekmek yemediğini söyleyerek şaşkınlık yaşatan sunucu Burcu Esmersoy, kısa süre sonra bu söylemini değiştirdi.

Burcu Esmersoy çark etti:

"21 yıldır ekmek yemiyorum" açıklaması ile sosyal medyada gündem olan Burcu Esmersoy, önceki akşam Bebek’te bir mekan çıkışı objektiflere takıldı.

Burcu Esmersoy çark etti:

Yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine 44 yaşındaki sunucu, bu kez söylemini değiştirdi ve “21 yıl değil tabii ki ama ekmek yemeyeli bayağı oldu” dedi.

Burcu Esmersoy çark etti:

"BURCU'NUN YEDİĞİ SON BEYAZ EKMEK" Azeri şarkıcı Günel’in ‘Didem’ klibinde oynayan Esmersoy, bu görüntülerde elinde sandviçle görülmüştü. 1998'de çekilen klibin ardından 23 yıl geçti.

Burcu Esmersoy çark etti:

Sosyal medya kullanıcılarının "İşte Burcu Esmersoy'un son yediği ekmek" diyerek yayınladıkları görüntüler espri konusu olmuştu.

Burcu Esmersoy çark etti:

Burcu Esmersoy'un açıklaması sonrası atılan bazı tweetler... "Geçen yaz Burcu Esmersoy'u İzmir'de boyoz gömerken gördüm. Ekmek yemeyip boyoz yemek de ne oluyor bu halka yalan söyleyemezsin deyip çekip alsaydım keşke önünden."

Burcu Esmersoy çark etti:

"Burcu Esmersoy 21 yıldır ekmek yemiyor tatlı ayda bir kez yiyormuş ikinci çikolatamı yerken yazıyorum..." [Kaynak: milliyet.com.tr]

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: