Büşra Pekin, Sinem Öztürk ve Onur Büyüktopçu hasret giderdi!

Geçtiğimiz akşam Karaköy'de bir mekanda birlikte yemek yiyen Büşra Pekin, Sinem Öztürk ve Onur Büyüktopçu hasret giderdi.

Büşra Pekin, Sinem Öztürk ve Onur Büyüktopçu hasret giderdi!

Uzun süredir bir araya gelmediklerini dile getiren Pekin, ''Kiralık Aşk dizisinin hayranıyım. Sinem ve Onur'u özellikle takip ediyorum ve özellikle Onur'un canlandırdığı 'Koray' karakterini çok beğeniyorum'' dedi. Verdiği kilolar gözlerden kaçmayan Pekin'e Şeyda Coşkun diyeti sorulduğunda ''2.5 sene önce bir ay çalıştık. Şuan her şey yolunda. Toplamda bir ayda altı kilo verdim'' diyen ünlü oyuncu zayıflamak isteyen kadın hayranlarına tüyo vermeyi ihmal etmedi. Pekin, ''Her gün 1 saat tempolu yürüyüş yapıp,yağı,şekeri ve tuzu kesince diyetisyen yardımı alarak fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz'' dedi.

Bekir Toplar'la ilişkilerinin evlilik yolunda ilerleyip ilerlemediği yönündeki sorulara Sinem Öztürk ''Uzun süredir devam eden ilişkim bitti. Saygı ve sevgi çerçevesinde bitirdik'' dedi. Evlilik yolunda haberleri çıkan Büşra Pekin ise ''Ersay'la mutluyuz. Önümüzdeki zamanlarda olursa kısmet. Evlilik konularını konuşmayı sevmiyorum'' diyerek röportajı sonlandırdı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: