Çağan Irmak'ın yeni filminin kadrosu “Tamam”

Çağan Irmak'ın yeni filminin kadrosu “Tamam”

Önceki hafta yayınlanan bölümde Faruk, kayıptı ve Adem'in arayış çabaları sonucunda bir hastanede olduğu ortaya çıkmıştı. Beynine pıhtı atan Faruk, dışarda bayıldığı yerde soyulmuş, daha sonra birileri tarafından fark edilerek hastaneye kaldırılmıştı.

Son anda hastaneye yetiştirilen Faruk, üzerinde kimlik olmadığı için uzun süre izine ulaşılamadı ancak Adem, bazı tanıdıklarını araya sokarak ona ulaştı.

Bu süreç boyunca ev halkı da perişan vaziyette Faruk’tan gelecek haberi bekledi.

Ekran başındaki izleyenler de büyük bir heyecanla Faruk’u bekledi. Dizinin sonlarına doğru Faruk ortaya çıktı. Ancak onu hep hastane odasında ve daha az gördük.

İki haftadır Faruk'un kaybolma hikayesi ve daha sonra bulunmasıyla, dizide Özcan Deniz'in olduğu sahnelerin azlığı izleyicinin gözüne batıyor.

İzleyiciler bu durumu aslında anlamıştı. Çünkü ünlü oyuncunun tam da dizide kaybolduğu bölümün çekildiği hafta baba olmuştu.

Özcan Deniz’in oğlu Kuzey ve eşi Feyza Aktan ile ilgilenmek için dizi çekimlerinde daha az yer aldığı konuşulmuştu.

Haftanın 6 günü 10’ar saat çalışan Özcan Deniz’in setten 'babalık izni' isteği ve çekim saatlerinin ona göre ayarlandığı, sahnelerinin de azaltıldığı haberle gündeme geldi. Yapım Şirketi ve dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, Özcan Deniz’in bu özel durumuna anlayış gösterip, yeni bir çekim planı ayarlanarak 40 günün sonunda dizi sezon finaline kadar Özcan Deniz’i rahatlatacak bir çalışma planı oluşturulmuş.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: