Can Yaman aşkı bitmiyor!

Can Yaman'ın kariyeri yükselerek devam ediyor. Hayran sayısı her geçen gün artan oyuncunun başarısı da sürüyor. İnsanlardaki Can Yaman aşkı bitmiyor!

Can Yaman aşkı bitmiyor!

Aslında avukat olan Can Yaman, 2014 yılında 'Gönül İşleri' dizisiyle ilk kez oyunculuğa adım atmıştı. Sinem Kobal'la kamera karşısına geçen Yaman, o günlerde şimdiye oranla daha az kaslı, zayıf bir çocuktu.

Can Yaman aşkı bitmiyor!

'Gönül İşleri'yle birlikte avukatlığa ara veren Yaman, ardından peş peşe dizilerde rol almaya başladı. "İnadına Aşk", "Hangimiz Sevmedik", "Dolunay" derken son olarak geçtiğimiz yaz "Erkenci Kuş"la seyirciyle buluştu.

Can Yaman aşkı bitmiyor!

'Erkenci Kuş'ta yeni imajıyla seyirci karşısına çıkan Can Yaman, uzayan saçları ve kaslarıyla herkesin dikkatini çekti. Demet Özdemir'le de müthiş bir uyum yakalayınca bu dizi, Yaman'ın kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Hayatına 'yaz dizisi' olarak başlayan 'Erkenci Kuş' gördüğü ilgiyle birlikte kendisini başlayan yeni sezona attı.

Can Yaman aşkı bitmiyor!

Can Yaman'ın hayranları da her geçen gün daha da arttı. Ünlü firmalar oyuncunun peşinde düştü ve Yaman'a ardı ardına reklam teklifleri yağmaya başladı. Yakışıklı yıldız bunlardan bazılarını kabul ederek reklam filmlerinde de sıkça boy göstermeye başladı.

Can Yaman aşkı bitmiyor!

Bu süreçte rol arkadaşı Demet Özdemir'le birlikte bir çok ödül alan oyuncu, yeni sezonu da zirvede tamamladı. Aslında 'Erkenci Kuş'un sezon sonu ekrana ara vermesi bekleniyordu. Fakat insanların bitmeyen ilgisi kanal ve yapımcıyı farklı bir yöne etti. 'Erkenci Kuş'un hiç ara vermeden yaz sezonu boyunca da devam etmesine karar verildi.

Can Yaman aşkı bitmiyor!

'Erkenci Kuş' yaz sezonunun sonunda büyük ihtimalle bitecek. Can Yaman da Ocak ayında bedelli olarak askere gidecek. Bu süreçte saçlarına ve sakallarına mecburen veda edecek olan oyuncu, yeni bir imaja bürünecek. Bakalım o zaman da Can Yaman aşkı büyüyerek devam edecek mi? Bekleyip, göreceğiz...

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: