Can Yaman "Libidosu düşük" demişti, Selen Soyder'den jet yanıt geldi!

Son dönemin popüler ismi Can Yaman, verdiği röportajda söylediği sözlerle gündem oldu."Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" diyen Can Yaman'a davalık olduğu eski partneri Selen Soyder'den cevap gecikmedi.

Can Yaman

Can Yaman verdiği röportajda eski partneri Selen Soyder'den de bahsetmişti ve şöyle demişti:

Can Yaman

"Biz 20’nci bölümde Demet'le sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı."

Can Yaman

Bu sözlere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Selen Soyder ise “Çok şükür ki libidosu düşük, Snop bir kadınım” dedi.

Can Yaman

İkili 2016 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin setinde kavga etmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı.

Can Yaman

Senaryodaki kavga sahnesi yüzünden çıkan tartışmada Selen Soyder, Can Yaman’ı “Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?” diye uyarınca olanlar olmuştu. Bu sözlere sinirlenen Yaman ise “Kolaysa gel de sen oyna” demişti. Soyder de, oyuncuya doğru konuşmasını söylemişti. Bu sözlerle ortam iyice gerilince, çift kahve fincanlarını fırlatıp, olayın büyümesine sebep olmuştu.

Can Yaman

Yönetmenin araya girmesiyle kavga son bulsa da Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla gelmiş. Sonra da yapım şirketine bildirimde bulunup, diziden ayrılmış ve partnerini mahkemeye vermişti.

Can Yaman

Geçen yıl sonuçlanan hakaret davasında, 7 bin 830 TL cezaya çarptırılan Can Yaman ise, bu parayı ödemeyeceğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı.

Can Yaman

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: