Cansu Dere: Dengeli ve ciddi olmayı severim

Güzel oyuncu Cansu Dere, bir dergiye verdiği röportajında iş hayatından özel hayatına kadar birçok bilinmeyenini anlattı.

Cansu Dere: Dengeli ve ciddi olmayı severim

Star TV'de yayınlanan "Anne" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cansu Dere, Instyle Türkiye dergisi verdiği röportajında hakkında merak edilenleri anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:

İş seçimleriniz, özellikle TV dizilerinde, sonuçları hep başarılı oldu. Risk aldınız mı veya şöyle sorayım sever misiniz risk almayı?
Her karar bir risk taşır. Seçimlerimden pişman olmamak, sonuçlarından mutlu olmak çok gurur verici gerçekten. İyi ki dediğim bir işim daha oldu; Anne.

Instagram’da çok yoğun olmamakla beraber paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Sosyal medyanın bu kadar etkin olarak hayatımızda söz sahibi olmasının ardından herkes herkese ulaşabilir hale geldi sanki… Sizin ilişkiniz ne düzeyde?
Olabildiğince mesafeli. Sadece Instagram kullanıyorum. O da müsait olduğumda. Her an takip mümkün değil. Benim telefonla ilişkim mesafeli. Haliyle Instagram’da müsait olduğumda keyif alarak geçirdiğim alandan zamandan başka yeri yok.

Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Dinamiği değişken, hiç belli olmayan bir hal aşık olma hali. Kesin bir şey demek zor ama anlarım, bilirim. Belli olur herhalde.

Cansu Dere, verdiği röportajda mesafeli ve soğuk duruşuna dair şunları söyledi:
"Aşırılıktan hoşlanmam. Fazla soru sorulmasını, samimi olmayı sevmem. Çabuk kaynaşmam. Sabrım sınırlıdır. Dengeli ve ciddi olmayı severim."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: