Cem Yılmaz: Evet, çocuk aldırdım!

Serenay Sarıkaya ayrılığı Cem Yılmaz'a iyi gelmedi! Diş hekiminden çıkarken görüntülenen usta komedyen, basın mensuplarına ilginç bir çıkışta bulundu.

Cem Yılmaz: Evet, çocuk aldırdım!

Skandallarıyla gündemden düşmeyen ve RTÜK'ten çok ağır cezalar alan İzdivaç programları yine de yanı şekilde yayınlarına devam ediyor. ATV'de yayınlanan Esra Erol, Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur, Show TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel, Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la, Fox TV'de yayınlanan En İyi Benim adlı evlenme programlarının kaldırılması bir süredir gündemde. Bununla ilgili kanun hükmünde kararname (KHK) hazırlıklarına başlandı. Komisyon çalışmalarını bitirip rapor hazırladıktan sonra konu Meclis'e taşınacak. Kanun yürürlüğe girerse tüm evlilik programlarının yayın hayatlarına son verilecek.

Bu gelişmelerin ardından Esra Erol zaten kaldırılacak olan programından "İstifa" etti. "Ben bu çamurun içinde yaşamayam" deyip önümüzdeki sezon evlilik programı yapmayacağını gözyaşları içinde duyurdu.

Esra Erol'un bu gözyaşlarına dayanamayan Şahan Gökbakar da güzel sunucuya hemen kucak açtı ve kendisine film teklifinde bulundu. Şahan'a bir hatırlatma yapalım. Eğer evlilik programları yasaklanırsa tek işsiz kalacak olan kişi Esra Erol olmayacak. Bu duyarlılıkla tüm evlilik programı sunucularını alıp bir film yapabilirsin Şahan.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: