Cem Yılmaz: Gay bir günüme denk geldi!

Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘En sevilen Mezun’ ödülünü alan Cem Yılmaz, stand-up gösterilerini aratmayan performansıyla salonu kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz: Gay bir günüme denk geldi!

Cem Yılmaz, Başarım Sensin Derneği’nin, Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlediği ve gelirinin üniversiteye bağışlandığı etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Fahriye Evcen ve Gülse Birsel'in de aday olduğu ‘En Sevilen Mezun’ ödülü Cem Yılmaz'a verildi. Cem Yılmaz'a ödülü takdim edildi ve konuşma yapması için sahne ünlü komedyene teslim edildi. Cem Yılmaz yaptığı esprilerle üniversite öğrencilerini adeta kırdı geçirdi. Soru soran bir öğrenciye “Dizi, aktörlük falan var mı? Çok yakışıklı çocuksun” diyen Yılmaz, ardından esprisini patlattı: “Gay bir günüme denk geldi! Herkes aktör olur, benden olduğuna göre. Aslında ben iyi oyuncuyum.

BİTTİN DİYENLERE

20 senedir duyduğum bir laf var; ‘’Cem Yılmaz hiç komik değil, Cem Yılmaz bitti artık.’’ Belki de biletlerdir biten. Komiklik değişken bir iştir. Bayrağının devredilmesi diye bir şey söz konusu olamaz. Bu bakışa sahip olan herkeste kendimin devamını görebilirim.

DÖRT MEZUNLA SEVİŞECEĞİM!

Ünlü komedyen bir öğrencinin “Sizinle birlikte olmak çok güzel” sözlerine “Onun için henüz erken. Şu an tanışma aşamasındayız. Vakfımızın önümüzdeki sene yapacağı etkinlik o ‘Cem Yılmaz dört mezunumuzla sevişecek! Hem de burada!” diye karşılık verdi.

GÜLSE’YE ASILMIŞIM

Kendisi gibi Boğaziçi mezunu Gülse Birsel ve Fahriye Evcen’in arasından sıyrılıp ödülü alan Yılmaz, “Adaylar da güçlüymüş. Gülse Birsel benim dönemimdeydi. Beni ne zaman görse ‘Sen bana asıldın’ der. Asılmış olsam nasıl netice almamış olabilirim!” sözleriyle güldürdü.


OĞLUM KOMİK HERİF

“Oğlum da çok komik bir herif. Baba ‘Ben şaka yaptım’ deyip devamlı komiklik peşinde. Şu sıralar ‘Baba bu araba benim değil mi?’, ‘Bu ev ikimizin mi?’ diye sorup duruyor. Lan daha 3.5 yaşındasın tadını çıkar, eğlen! Ama gençler hiç girmeyin o işlere. Çocuğu yapması zevkli yoksa gerisi külfet.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: