Cem Yılmaz: "Onlar ‘bazı ünlüler’ biz normal insanlarız"

Oğlu Kemal için kırtasiye alışverişi yapan Cem Yılmaz, "Bazı ünlüler çocuklarına özel öğretmen tuttuklarını açıkladı. Siz de düşünüyor musunuz?" sorusuna “Türkiye’de çocuklar nasıl eğitim alıyorsa öyle olacak. Onlar ‘bazı ünlüler’. Biz normal insanlarız.” cevabını verdi.

Cem Yılmaz:

Türkiye’nin iki ünlü yıldızı Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 29 Haziran’da yapılacak görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirecek. İkili, bu özel günde davetlilerin karşısına kusursuz çıkmak için hummalı bir çalışma içinde… Düğün hazırlıklarını bitirmek üzere olan Özçivit ve Evcen, damatlık ve gelinliklerine büyük özen gösterdi. Hem Evcen hem de Özçivit, provaları hiç aksatmadı. Hayatının en mutlu gününde peri kızları gibi görünmek isteyen Fahriye Evcen’in gelinliğini Raşit Bağzıbağlı tasarladı. Şık Hayat’a konuşan genç modacı, Evcen’in düğününde nasıl bir gelinlik giyeceğine dair ilginç tüyolar verdi.

KUMAŞI YURT DIŞINDAN GETİRİLDİ
Güzel oyuncunun çok titiz bir gelin adayı olduğunu anlatan Bağzıbağlı, gelinliğin kumaşının Fransa’dan getirildiğini belirtti. Kumaş haftalarca süren bir çalışma boyunca elde işlendi. Gelinliğin en büyük özelliği ise üzerindeki danteller. Evcen’in, beyaz bir kuğuya dönüşeceği gecede giyeceği gelinliğinin üzerindeki danteller, tamamen el emeği göz nuru.

ÖZÇİVİT’İN DAMATLIĞI MODERN ÇİZGİLERDE OLACAK
Elbette Burak Özçivit de düğün GECEsi şıklığıyla müstakbel eşi Fahriye Evcen’den geri kalmayacak. Özçivit’in damatlığını tasarlayan isimse Raşit Bağzıbağlı’nın babası Derviş Bağzıbağlı… Önceki gün son prova için modaevine giden Burak Özçivit’in damatlığının detayları da ortaya çıktı. Edinilen bilgiye bilgiye göre yakışıklı oyuncu klasik ve modern tasarımın birleştirildiği, spor ve klasik çizginin bir arada kullanıldığı smokiniyle davetlilerin önüne çıkacak. Özçivit’in damatlığının günümüz modasına uygun çizgilerde olacağı ve geçtiğimiz aylarda Faslı Imane Elbani ile evlenen Murat Yıldırım’ın damatlığına benzediği öğrenildi.



Kaynak:sozcu.com.tr

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: