Ceyda Ateş o iddialara öfke kustu!

Şu sıralar sevgilisi Buğra Toplusoy ile ABD'de bulunan oyuncu Ceyda Ateş, önceki gün haklarında çıkan bir habere sosyal medyadan yayımladığı uzun bir mesajla yanıt verdi.

Ceyda Ateş o iddialara öfke kustu!

Ceyda Ateş, barıştıktan sonra sık sık Amerika'da yaşayan sevgilisi Buğra Toplusoy'un yanına gidip geliyor. O Hayat Benim dizisindeki rolü sonra eren Ateş, soluğu yine sevgilisini yanında aldı. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullan güzel oyuncu, zaman zaman sevgilisiyle de fotoğraflarını paylaşıyor. Önceki gün bir video paylaşan oyuncunun parmağındaki yüzüğe dikkat çeken bir gazete, Ateş'in istemeyen gelin olduğunu ve sevgilisinde hediye aldığı tektaş yüzükle Buğra Toplusoy'un babasına nispet yaptığını iddia etti.

Bu haber karşısında çok sinirlenen Ceyda Ateş, Instagram hesabından bir açıklama yayımlayarak yapılan habere öfke kustu.

İşte Ceyda Ateş'in o açıklaması;

"Herkese merhaba. Bugün hakkımda çıkan haberler karşısında ne diyeceğimi şaşırmış bir şekilde sizlere açıklama yapmak istedim. İlk olarak belirtmek isterim ki yüzüğüm sanılanın aksine sadece aksesuar olsun diye kullandığım bir yüzük. Köşeyi döndü açıklamalarınız için tek cevabım var. Çok şükür mesleği olan kendi parasını hakkıyla kazanan bir oyuncuyum!! Yaptığınız haberlerde benimde bir ailem olduğunu ve onları ne kadar yıprattığını unutmayın lütfen. Amerika'ya öncelikli geliş sebebim tabii ki erkek arkadaşım Buğra. Ama sizin Amerika'da nerede nasıl eğitim aldığım. bilmeden buraya geliş sebeplerimi çarpıtıyor olmanıza sadece gülüyorum. Lütfen işimle alakalı haberlerin peşinde olun. Benim önceliğim bu sizinde öyle olsun.

Sevgiler Ceyda Ateş "

Ceyda Ateş o iddialara öfke kustu!


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: