Ceyda Ateş: Yüzümde estetik yok!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, "Oflu Hoca'nun Şifresi 2" filminin galasında görüntülendi.

Ceyda Ateş: Yüzümde estetik yok!

Şıklığıyla dikkat çeken Ceyda Ateş ‘Yarım saat sürdü hazırlanmam toplamında. Hazırlanmayı çok sevmiyorum, en çok hazırlanmış halim budur. Ahmet Varlı ile Yılanların Öcü’nde abi kardeşi oynuyorduk, benim için çok değerli bir oyuncu, ona destek olarak buradayım’ dedi.

Ateş, yeni bir projede oynayacağını ‘O Hayat Benim’e girdim konuk oyuncu olarak, aynı yapım şirketiyle yeni sezonda bir işimiz var. Hem birbirimizi tanımak amaçlı, hem de şartlarımızı gördük. 100. Bölümde ayrılıyorum’ sözleriyle paylaştı. Ateş, fit olmasıyla ilgili sorulara ise ‘Biraz genetik. Yarı genim Boşnak. Annem de böyle ama yediğime her zaman dikkat ettim, hayatımda spor her zaman oldu’ yanıtını verdi.

Kendisine estetiğe karşı bakışı sorulan Ceyda Ateş ‘Estetik yaşlanırsam ve kendimden mutlu olmazsam yaptırırım ama şu an yaptırmam. Değinmek istediğiniz konuyu iyi biliyorum. Yılanların Öcü’nde burnum kırıldı, ciddi bir kaza atlattım. Onun bıraktığı bir izleyim. Ufak bir deformasyon oldu. Dokundurursam çok daha kötü olacak, o yüzden bu burunla idare ediyorum’ dedi. Ateş, ‘Estetiğiniz var mı?’ diye soran muhabirlere Suratımda yok, çok şükür. Genel olarak estetiğim yok. Abartılmamak kaydıyla buna karşı değilim. Yaptırıyor olsam sürekli ekran önündeyim, insanlar her adımımızı fark ediyor’ diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: