Ceyda Düvenci'den duygusal paylaşım!

Ceyda Düvenci 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla kızıyla olan eski bir fotoğrafını paylaştı ve duygusal bir yazı kaleme aldı.

Ceyda Düvenci'den duygusal paylaşım!

Ceyda Düvenci, erken doğum sonrası gelişen komplikasyonlardan dolayı gelişim geriliği problemi yaşayan kızı Melisa’nın tedavisi için yaz aylarında Amerika'ya gitmişti. Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda da Melisa'nın hareket noktası etkilendiği için yürümekte güçlük çekiğini ve bu nedenle yoğun fizyoterapi gördüğünü söylemişti. Başarılı oyuncu, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıylai Instagram sayfasından kızı Melisa ile çekilmiş eski bir fotoğrafı paylaşarak şunları yazdı:


"Minicik ve savunmasızdın doğduğunda. Kucağıma alamadan küveze koydular seni. 1,5 ay parmaklarımla dokunabildim. Ve sonra koynumdaydın balköpüğüm. Miniciktin ama bir o kadar da kocamandı yüreğin ve gücün. Mücadeleni izlerken sana tekrar tekrar hayran kaldım ve aşık oldum. Benim kızım dedim ilk günden beri gururla. İyi ki benim....
Bugün dünyada prematüre bebeklerin günü. Yani aslında en güçlü ve savaşçı ve pozitif evlatların günü. Onlar hayatlarını söke söke aldılar ellerine. Dilerim hayat da onları şartları ile kocaman kucaklar ve hep mutlu olurlar. Prematüre bebeklerin kocaman yürekli güçlü annelerini de öper kucaklarım buradan "

Ceyda Düvenci'den duygusal paylaşım!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: