Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj: "Kocam sana bayılıyor ama..."

Alican Yücesoy'un canlı yayınına konuk olan Ceyda Düvenci, ilginç bir itirafta bulundu.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

Koronavirüs salgını nedeniyle ev karantinasında olan ünlü isimler sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla sevenlerine moral vermeye çalışıyor.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

Ceyda Düvenci de önceki gün meslektaşı Alican Yücesoy'un canlı yayınına konuk oldu.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Düvenci, “Sosyal medyada çok seviliyorsun. Bu işin sırrı ne?” sorusuna, "Çünkü oyun oynamıyorum. Olduğum gibiyim, filtrelerim yok. Maske takıp yalandan gülmüyorum, samimiyim" yanıtını verdi.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

42 yaşındaki oyuncu, "Kadınlarla da aram iyi. Mesala bir hayranım, ‘Kocam sana bayılıyor ama kıskanmıyorum’ dedi. Bu, beni iyi tanıyıp güvendiklerinin göstergesi" ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

Ceyda Düvenci, önceki gün karantina sürecinin neler hissettirdiğine dair yazdığı yeni bir metni takipçileriyle paylaştı.

Ceyda Düvenci'yi şaşırtan mesaj:

“Geçecek, hepsi geçecek. Belirsizlikler bitecek, kasvet dağılacak. Ve biz yenilenmiş ve dönüşmüş hallerimizle devam edeceğiz, belki kaldığımız yerden belki de yepyeni bir yoldan. Nefessiz kalmak da bize dair. Endişelenmek, umutsuzlanmak da. Ve hemen arkasından kahkahalarla gülebilmek de. Evlatların da dünyası karmakarışık. Kimbilir neler düşünüyorlar, söylemedikleri neler var içlerinde. Sarılmak iyi geliyor. Bir tek onu anladım. Sarılmak güzel."

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: