"Çok mutluyuz" demişlerdi ama...

Gösteri dünyasının ünlü çiftleri bazen "birlikte ne kadar mutlu olduklarını" açıkladıktan kısa bir süre sonra yollarını ayırıyorlar. İşte, "ancak masallarda rastlanabilecek bir aşk yaşadıklarını" söyledikten kısa bir süre sonra herkesi şaşırtarak yollarını ayıran ünlü çiftler.

ŞEHVETLİ AŞK' SONA ERDİ Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında büyük bir aşkla evlendiler. İkisi de bu aşkın hayatlarını değiştirdiğini her fırsatta dile getirdi. Dünyaya gelen iki oğulları da mutluluklarını perçinledi.

Hatta Şıkel, verdiği röportajlarda "saatlerce anlatılacak şehvetli bir aşk" diye tanımlıyordu Altuğ ile ilişkisini. Altuğ da eşine olan aşkını notalara döküp şarkılarında söylüyordu. Ancak çift, geçtiğimiz hafta herkesi şaşırtarak mutlu evliliklerini bitirdi.

Serenay Sarıkaya ile Tolgahan Sayışman, bir dönem birlikte aynı dizide oynadılar. Senaryo gereği yaşadıkları yakınlaşma gerçek hayatta aşka dönüşmüştü. Hatta Sayışman birlikte katıldıkları Beyaz Show'da sevgilisine sarılarak "Hayatımın kızını buldum, artık bırakmam" demişti.

Ancak söylediği gibi olmadı. Bu programdan kısa bir süre sonra çift yollarını ayırdı. Sayışman aynı dizideki diğer rol arkadaşı Selen Soyder ile aşk yaşamaya başladı.

MUTLUYUZ POZU VERDİLER AMA Tuba Ünsal ile ikinci eşi Murat Pilevneli de büyük bir aşkla evlenmişlerdi. Kızları Sare de bu mutluluğu perçinledi. Ancak bir dönem çiftin ayrılacağı yolunda söylentiler çıktı.

Ünsal ve Pilevneli önce bu iddialar karşısında sessiz kaldı. Ardından da bir gün magazin muhabirlerine sarmaş- dolaş "mutluyuz" pozu verdi. Ancak bu fotoğrafların çekilmesinden kısa bir süre sonra çift boşandı.

ONU HAYATA DÖNDÜRMÜŞTÜ Tayanç Ayaydın ile eski eşi Bulut Köpük'ün hikayesi ise masal gibiydi. Korkunç bir trafik kazası geçirip ağır yaralanan Köpük'ü hayata döndürmek için inanılmaz bir çaba harcadı Ayaydın. Komada yatan sevgilisine sevdiği müzikleri dinleterek onu hayata döndürdü.

Bulut Köpük iyileşip hastaneden çıkınca da hemen evlendiler. Ancak mutlulukları sadece 4 ay sürdü. Çiftin büyük aşkı bu kadar kısa zamanda bitti.

ARAMIZDA GÜÇLÜ BİR AŞK VAR Genç oyuncu Pelin Karahan da ilk eşi Erdinç Bekiroğlu ile kısa sürede evlenme kararı aldı. Üstelik tanıştıktan sadece bir ay sonra.

Karahan o dönemde mutluluğunu "Erdinç, etrafımdaki herkesten çok farklıydı. Düşünce tarzı, hayata bakışı, hayattan beklentileri, değerleri ve prensiplerini tanıdıkça beni çok etkiledi. Çocukluktan beri en büyük hayalim olan aile kurmak için en doğru insanı buldum" diyerek anlatmıştı. Ancak bu açıklamalardan kısa bir süre sonra çiftin iki yıllık evliliği sona erdi.

"KOCAM BENİM MİLADIM" DEMİŞTİ Ata Demirer ve Özge Borak da mutluluk açıklaması yaptıktan kısa bir süre sonra boşanan çiftlerden.

Borak bir röportajında aşkın ilk günkü gibi aynı adrenalinle devam ettiğine inanmadığını söyleyerek "Ama Ata benim miladım, hayatımı Ata'dan önce ve Ata'dan sonra diye ayırabilirim" demişti. Ancak Demirer ve Borak'ın mutluluğu da uzun sürmedi. Çift, 2014'ün en çok şaşırtan boşanmasına imza atarak yollarını ayırdı.

"EŞİM BENİM HER ŞEYİM" Engin Hepileri de boşanmadan kısa bir süre önce eski eşi Ayşe Topçu hakkında "Eşim benim her şeyim" açıklamasını yapmıştı. Hepileri ile Topçu, bu açıklamadan kısa bir süre sonra evliliklerini bitirdi.

Çok mutlu olduklarını söyleyen Hepileri, iyeride çocuk sahibi olmayı düşündüklerini de söylemişti.

SULHİ BEY İLE MUTLUYUZ Sibel Can da ikinci eşi Sulhi Aksüt ile mutlu olduklarını söyledikten kısa bir süre sonra işler beklediği gibi gitmedi ve boşandılar.

Can ve Aksüt'ün boşanma süreci de olaylı oldu ve uzun süre manşetlerden inmediler.

HIZLI BİR AŞK Sinan Albayrak ile Başak Daşman, Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde oynarken kısa süren bir aşk yaşadı. İlişkileri bittikten sonra birbirlerini bir süre görmediler. Ancak tam beş yıl sonra bir simitçide tesadüfen karşılaştılar. İnişli- çıkışlı bir aşk yaşayan çift, Albayrak'ın Mavi Marmara gemisiyle Filistin'e gitmesinden kısa bir süre önce evlendi.

Önce nikah kıyan çift, Albayrak'ın gözaltına alındığı İsrail'den dönmesinden kısa bir süre sonra evlendi. Ancak onlar da mutluluk açıklamaları yaptıktan kısa bir süre sonra boşandı.

BİRBİRİMİZE AŞIĞIZ" Gülben Ergen ve eski eşi Mustafa Erdoğan'ın evliliği sırasında da sık sı boşanma dedikoduları çıkıyordu. Her seferinde de hem Ergen hem de Erdoğan ısrarla bunları yalanladı.

Hatta çiftin boşanma kararının açıklanmasından bir süre önce Mustafa Erdoğan, eşinin çocuklarını da alıp başka bir eve taşınacağı haberlerine "Biz çok mutlu bir aileyiz, birbirimize aşığız. O eve de beraber taşınacağız' diyerek yanıt vermişti. Ünlü çift bu açıklamalardan birkaç ay sonra yollarını resmi olarak ayırdı.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: