'Çukur'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emmi'nin cenazesinin kaldırıldığı tanıtımda Karaca için endişelenen Ayşe, Vartolu'ya onu bulması için sitem ediyor. Amca'nın Karaca'yı elleriyle öldürdüğüne şahit olan Yasmin, gördüklerini bir kez daha Akın'a anlatmaya çalışırken, Akın'ın Koçovalı evini didik didik araması dikkat çekiyor. Vartolu'nun büyük bir öfkeyle harekete geçtiği anlarda nefesler tutulurken, Yamaç da onu yalnız bırakmıyor. İkilinin, Karaca'ya

'Çukur'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

ÇUKUR'DA NELER OLACAK?

Emmi’nin ölümü; Çukur’da taşları yerinden oynatacak. Yamaç’ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç’la karşı karşıya gelecek. İkili arasındaki büyük gerilim, geçmişin kapanmayan yaralarını açığa çıkaracak. Koçovalılar, Emmi’nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun’un da desteğiyle Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçecek. Amca, yeni hamlesiyle Çukur’da büyük bir savaş başlatacak. Aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Yamaç’ın yapacağı hamle Çukur’da yeni bir dönüm noktası olacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

İşte "Çukur"un 4. Sezon 35. Bölüm Tanıtımı;

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: