Dadı krizi yaşayan ünlüler! "3 yılda 100 dadı değiştirdim"

Kimisi çocuğuma ben bakarım diyor kimisi üç dadı birden tutuyor. Dadısı olanların da her zaman dadıyla yıldızı barışmıyor. İşte dadı krizi yaşayan ünlüler...

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Ebru Şancı- Alpaslan Öztürk: İkiz kızları Mila ve Ceylin için yaptığı 20 bin TL’lik doğum günü partisiyle gündem olan Ebru Şancı, Kanal D’deki ‘2. Sayfa’da şunları söyledi: “Kızlarım 3 yaşına girdi. Bu yıl yuvaya başladılar. Sadece yıllık okul paraları 100 bin TL. Evde 2 dadı, bir yardımcı var. Yetişmek gerçekten güç. Dadı krizimiz hiç bitmiyor. 3 yılda tam 100 dadı değiştirdik.

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Sanmasınlar ki, evde dadıya temizlik yaptırıp bulaşık yıkatıyorum. Öyle dadılar var ki, bir geliyor şaşırıp kalıyorum. Sanki akşam sahneye çıkacak. Saçlar fönlü, topuklu ayakkabı, ağır makyaj. Onlara çocuk emanet edemem.” Ebru Şancı sözlerine şöyle devam etti: “Dadılar kızmasın, ama birçok anne bana hak verecek. Hele ünlü bir anneyseniz işiniz daha da zorlaşıyor. Fiyatlar adeta uçmuş."

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Tarkan-Pınar Tevetoğlu: Kızları Liya’ya ilk 3 ay hemşire dadı tuttular. Aylık 21 bin TL ödediler. Bir yılda 3 dadı değiştirdiler.

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Arda-Aslıhan Turan: Oğulları Hamza’ya İngiliz oyun hocası, İngilizce öğretmeni ve bir dadı bakıyor. Sadece dadı-öğretmen parası aylık 20 bin TL.

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Gülşen-Ozan Çolakoğlu: Oğulları Azur Benan için 2 yılda 10 dadı değiştirdiler.

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Başak Sayan: İkizleri Ares ve Milan’a dadı ararken şöyle yakınmıştı: “Öyle rakamlar havada uçuşuyor ki. Benden 9 bin TL maaş isteyen oldu. Rakamlar şaka gibi.”

Dadı krizi yaşayan ünlüler!

Wilma Elles: İkizleri Milat ve Melodi için 3.5 yılda 12 dadı değiştirdi. (Kaynak: posta.com.tr)

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: