Demet Akalın: Tarkan'dan çok ümidim yok

Ünlü sanatçı Demet Akalın 11 Mayıs Anneler Günü'nde, anne olarak ilk kez hayranlarıyla buluştu.

Demet Akalın: Tarkan'dan çok ümidim yok

Binlerce kişinin imza almak için uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününden önce ünlü DJ Yasemin Şefik’te 1 saat süren bir performansla misafirleri coşturdu.

Demet Akalın geldiğinde ise yer yerinden oynadı. Dansçılarıyla Palladium’a gelen Akalın 2 parça söyleyerek imza gününe gelen herkesi iyice havaya soktu. Farkındalık Stüdyosunun organize ettiği ve 1 saat sürmesi planlanan imza günü ilginin aşırı olması sebebiyle 2 saate çıkarıldı.

MİNİK HAYRANLARINA TOKALARINI VERDİ!

Demet Akalın saçına taktığı 5 tokayı orada bulunan minik hayranlarına taktı. Akalın’dan imza almak için gelenlerin en küçüğünün 2 buçuk aylık olması, en büyüğünün ise 79 yaşında olması dikkatlerden kaçmazken, Demet Akalın’ı en çok şaşırtan ise Melis Ünal isimli hayranı oldu.

Ünal, 1992 yılında Cemil İpekçi’nin defilesinin çocuk mankeniyken, baş manken olarak podyuma çıkan Akalın’la birlikte çekilmiş fotoğraflarını Akalın’a gösterince, ünlü popçu çok şaşırdı.

BU FOTOĞRAFLARDAN BENDE BİLE YOK!

Oldukça duygulanan Akalın; ‘Yaa bu fotoğraflardan bende bile yok, sende nasıl var? Bende istiyorum bunlardan’ dedi. Fotoğrafların ikişer tane olduğunu öğrenen Akalın hemen birer tanelerini kendisi aldı.

Palladium’da basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan ünlü sanatçı; ‘Uyandığımda çok güzel bir hediye aldım. Hira, bir mektup ve kocaman bir çiçek göndermiş, babası tabi ki göndermiş… Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin. İstemeyenlere de versin çünkü çocuk muhteşem bir şey. Ben çocuk düşmanıydım, hiç sevmezdim ama öyle olmuyormuş. Allah herkese çocuk nasip etsin. Zaman zaman ikinci çocuk istiyoruz. Öyle şuursuzluklar geliyor. Ama şu an olmaz tabi. Anca birkaç sene sonra’ dedi.


Ünlü sanatçı ayrıca; ‘ Murat Boz, Murat Dalkılıç, Tarkan… Tarkan’dan çok ümidim yok ama hepsi evlat sahibi olsun isterim’ diye konuştu.


Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: