Demet Akalın ve Burcu Esmersoy neden kavga etti?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün sunucu Burcu Esmersoy'un kendisini takipten çıktığını öğrenince küplere bindi.

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy neden kavga etti?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir video paylaşan Pelin Akil'e "Niyet bozduracaklar. Maşallah diyin Pelin'in mücevherlerine." yorumunu yaptı. Yaptığı yoruma gelen "Hira'ya kardeş yap" cebvabına da yanıt veren güzel şarkıcı "Yaş geçeli çok oldu. Valla yapamam artık" dedi.


Burcu Esmersoy'a çok sinirlendi


Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde "Instagram benim için çok eğlenceli bir yer. Az kişiyi takip ediyorum. Bazı kişileri de ayıp olmasın diye takipteyim. Ama onları sessize alıyorum." diyen Burcu Esmersoy'un, kendisini takipten çıktığını öğrenince çılgına döndü. Esmersoy'a "Takipten çıkmışsın, ben de çıkayım bacım. Haberciler arıyor." diyen Akalın, "Bir şey deniyoruz hesap düzeninde. Manasız işler peşindeler yani saçma sapan" yanıtını alınca tatmin olmadı ve "Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!!!" dedi. Bu konuşmanın üzerine bir de video yayınlayan Akalın, "Gündeminizi değiştirmek için beni kullanmayın ya, kendi hayatınızla alakalı şeyleri konuşun. Ben olunca çünkü manşet oluyor, haber oluyor. Birisi Amerika'dan bir şey atar, birisi burdan bir şey söyler. Kendi hayatınıza bakın anam, hadi hadi hadiii!" dedi ve Burcu Esmersoy'a gönderme yaptı!

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: