DEMET AKALIN'DAN GÖBEK ŞOV!

Arena Bodrum konserleri kapsamında sahneye çıkan Pop müzik sanatçısı Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelen 2 bine yakın kişiye sevilen şarkılarını söyledi.

DEMET AKALIN'DAN GÖBEK ŞOV!

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, "Tatil iğrenç geçiyor. Yeter artık ben çok daraldım bu tatilden. Meğer tatil, İstanbul’da yaşayıp 3-5 gün Bodrum’a kaçmakmış. Bodrum’da ev alıp yaşayınca falan sevmedim ben buraları" dedi.

Arena Bodrum Konserleri kapsamında sahneye çıkan Demet Akalın’ı aralarında Seda Sayan, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 2 bine yakın kişi izledi. Konserine ’Tecrübe’ isimli şarkısıyla başlayan Akalın, yeni ve eski albümlerindeki şarkılarını söyledi. Akalın, hayranlarına "Harika bir Bodrum gecesinde kudurmaya hazır mıyız? Bütün şarkılarda gürültü eğlence istiyorum" diye seslendi. Akalın sahnede, dansçılarıyla birlikte dans edip göbek attı. Sevenleri de Akalın’ın şarkılarına eşlik etti. Üzerinde bir bluz ve kısa pullu bir şortla sahneye Akalın’ın sağ bacağındaki yara bandı dikkat çekti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: