Demet Akalın'dan ikinci çocuk açıklaması

Ünlü popçu Demet Akalın, hakkındaki iddialara cevap verdi.

Demet Akalın'dan ikinci çocuk açıklaması

Demet Akalın TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programına telefonla bağlanarak hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Akalın, cezaevindeki meslektaşı 'Deniz Seki ile aynı klipte rol almak isterim' dediği yönündeki iddiaları yalanladı.

Akalın'ın , "Eğer gerekli izinler alınırsa Deniz'le aynı klipte oynamak isterim" dediği iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcı "Biz geçen Cuma Berkay'ı dinlemeye gittik. Gece 3'ü geçiyordu. Basındaki arkadaşlar "Deniz Seki'yi ziyarete gidecek misiniz" sorusu yöneltti, bende 'izin listesindeyim' dedim" diye konuştu.

Bu konu ile ilgili asla yanlış anlaşılmak istemediğini söyleyen Akalın," Arkadaşımın mağduriyetinden böyle bir şey sağlayamam. Gazeteci arkadaşlar beni yanlış anlamışlar" dedi.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Akalın, kendisi ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara çok fazla takılmadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "Bu çirkinlikle nasıl böyle güzel bir hayat yaşıyorsun" yönündeki eleştirisine verdiği, "Düşün bir de güzel olduğumu… Ya güzel olsaydım, kimbilir nasıl bir hayat yaşayacaktım?" cevabı da çok konuşulan şarkıcı, "Ben sosyal medyayı okuyup diğer ünlüler gibi sinir hastası olmuyorum. Güzel verdim ama cevabı" diye konuştu.

Demet Akalın'dan ikinci çocuk açıklaması


"Kızımla ilgili de eleştiriler yapılıyor" diyen Akalın, "İnanın öyle bir çocuk yetiştiriyoruz ki.... Oyuncakçıya gidince çocuklar normal olarak herşeye saldırır. Hira bütün bebeklere bakıp geri bırakıyor. Bu kadar gözü tok bir çocuk olamaz" diye konuştu.

Demet Akalın canlı yayında sürpriz bir itirafta daha bulundu. Geçtiğimiz günlerde tek taş yüzüğü ile poz veren ve bu fotoğrafını Instagram sayfasında yayınlayan şarkıcı, canlı yayında sürpriz bir itirafta bulundu.

Demet Akalın'dan ikinci çocuk açıklaması


"Bütün tek taşlarımı kendim aldım. Kendim aldıktan sonra kimseye hesap vermek zorunda değilim" diyen Akalın, "Bana zaten görgüsüz diyorlar. Desinler evet görgüsüzüm. Çok güzel bir iş yapıyorum. Çok sevdiğim mesleği yapıp çok güzel paralar kazanıyorum" diye konuştu.

Tek taşlarını kendisinin aldığını söyleyen şarkıcı, 'Eşin sana tek taş almıyor mu' yönündeki soruya ise, "Okan bana alyans aldı. Mücevher alır ama kendi paramla alınca daha kıymetli oluyor" dedi..

Demet Akalın'dan ikinci çocuk açıklaması


Demet Akalın ikinci kez anne olup olmayacağı yönündeki soruya ise, "Hira tak başına kalacak ve tek başına büyüyecek" dedi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: