Demet Akalın'dan Reynmen sorularına şoke eden tepki!

Şarkıcı Demet Akalın, Ebru Gündeş konserine gitti. Kendisine yöneltilen Reynmen sorularına verdiği tepkiyle şaşırttı.

Demet Akalın'dan Reynmen sorularına şoke eden tepki!

Şarkıcı Ebru Gündeş, 6 yıl aradan sonra ilk kez Harbiye’de konser verdi. Gündeş, Poll Production’un organizasyonunu üstlendiği gecede uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında popçu Demet Akalın da yer aldı.

Reynmen’in adını bile anmadı!

Demet Akalın, konserle ilgili duygularını, "Ebru kadar heyecanlıyım" sözleriyle dile getirirken, "Reynmen’in size açtığı 1 liralık tazminat davasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Akalın, "Yılın müzik adamı Ben Fero, üzerine konuşmaya gerek duymuyorum" diyerek Reynmen’in adını bile anmadı.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı 'Ela'yı YouTube kanalından yayınlayan Reynmen; İlk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte ise 3 milyon, şu sıralar da 48 milyon tıklama başarısını elde etmişti. Şarkı bu rakamlarla rekor üstüne rekor kırsa da, bazı ünlü isimler bu rakamların sahte olduğunu iddia etmişti. Rakamlara inanmayan isimlerden biri olan Demet Akalın da Reynmen'i eleştiren bir sosyal medya kullanıcısının yorumunu beğenmişti. Reynmen'in ise Demet Akalın, Işın Karaca ve Aleyna Tilki'ye 1 TL'lik manevi tazminat davası açacağı öğrenilmişti.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: