Demet Şener: İlk adımı boş verin, sonuca bakın!

Önceki gün güzellik ve bakım üzerine bir konuşma gerçekleştiren Demet Şener, etkinlik öncesi magazin muhabirleriyle bir araya geldi. Tolga Arman'la ilişkisi hakkında konuşan Şener, “İlk adımı boş verin sonuca bakın” diye konuştu.

Demet Şener: İlk adımı boş verin, sonuca bakın!

Demet Şener, önceki gün Türkiye'nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda bir konuşma gerçekleştirdi. Öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel yıldız, "Türkiye'deki kadınlar genel olarak çok bakımlı. Yunanistan ve Amerika'da da yaşadım. Bizler onlardan çok daha temiz ve bakımlıyız. Biz kadınlar tüm bakımları kadınlar için yapıyoruz, erkekler için değil" diye konuştu.

Demet Şener: İlk adımı boş verin, sonuca bakın!

Miss Turkey’de dereceye giren kızları çok beğendiğini söyleyen Şener, “Bence bu seneki kızlar çok daha güzel. Pırıl pırıl genç kızlar önleri çok açık ama zorlu bir hayat var. Hata yapacaklar, yaptıkça doğru yolu bulacaklar. Onları canı gönülden kutluyorum” sözleriyle kızlara destek verdi.

Demet Şener: İlk adımı boş verin, sonuca bakın!

Demet Şener iş insanı Tolga Arman'la geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açmıştı. İş insanı Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın aynı sınıfta eğitim gördüğü, çiftin de bu sayede tanıştığı iddia edilmişti. İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şener, “Çocuklarımızla bu ilişkinin hiç alakası yok. Çocuklarımız aynı okulda bile değil. Zaten pandemiden dolayı iki yıldır yapılmıyor. Sadece birbirlerini çevrelerinden tanıyorlarmış. Bunu da biz sonradan öğrendik. Her şey yolunda” diyerek açıklama yaptı. Şener, ilk adım kimden geldi? sorusuna, “İlk adımı boş verin sonuca bakın” diye yanıt verdi.

Bu magazin haberleri de ilginizi çekebilir: